Месечни архиви: септември 2019

Малко материали за психопатия

Имайте предвид, че Athena Walker е психопат, което означава, че лъже, има грандомански делюзии и се чувства страхотно със себе си без значение какво и на кого е сторила, защото в общи линии – не прави разлика между добро и зло.

Човек, на когото липсва вътрешен морален компас, се ориентира по реакциите на хората какво трябва да прави и какво не, за да има или за да няма проблеми в живота си. Подобен човек има цели. Неговите цели и мотиви може да имат или да нямат никакъв смисъл за останалите.

Такъв човек лесно избира да не се съобразява с реакциите на другите, ако проблемите от действията му в преследване на една или друга цел могат да му се разминат. Това са хора, които нямат вътрешни спирачки. Само външни. И когато видиш подобно нещо в реалния живот, е … много плашещо. Защото са способни на всичко.

Публикацията е интересна като демонстрация на това колко по-различни хора съществуват. Някой беше казал, че разликата между невротипичен и психопат е горе долу колкото разликата между невротипичен и жираф. Човек трябва да има предвид тези неща, защото хората правят проекции на собствената си психология върху другите.

В повечето случаи това може да работи. За да разбереш другия, изхождаш от собствените си чувства и психология. Но това не работи, когато другият е различен.

Athena Walker – какво е психопатия?

Човек не трябва да се подвежда по филмчета като това Странни отговори на теста за психопатия или това Мъдростта на психопатите или твърдения като ‘няма значение дали съм психопат, това което има значение, е дали съм добър човек’.

Подобно изказване “няма значение дали съм психопат, това което има значение, е дали съм добър човек” може само психопат да го измисли.

Тези хора не обичат никого, не се привързват. Как едно дете би реагирало на това? Ако майка му не го обича и то го знае. Това само по себе си е травма.

Голяма част от хората не са били преки жертви на психопат или на някакъв вид силно манипулативна, егоистична и садистична личност.

Това означава, че колкото и да са интелигентни, хората просто не знаят, не подозират или не приемат, че съществуват личности, които са способни на изключително откачени и садистични постъпки.

Срещу най-близките си. Срещу хора, които не са го заслужили и в общия случай са твърде разбрани и емпатични. Разбрани и емпатични хора по-лесно се експлоатират.

Има личности, които са способни да измислят и да изпълняват сложни планове в продължение на десетилетия, които целят да саботират и да съсипят живота на някого, детето си например.

Все едно да обясня на някого, който вярва в демократичните революции и благородната кауза на Белите Каски, че подготовката на войната в Сирия започва десетилетия преди да избухне, планирана е от Запада и Белите каски са пропаганда организация на Ислямска държава. Прекалено откачено някакси…

Много малко разбират вредата, болката, травмата, психологическия дисонанс и тормоз, през които минава жертвата. Само интелектуално в най-добрия случай. Повърхностно.

Малко са хората, които са толкова емоционално интелигентни, че да схванат цялата вреда и садизъм, на които е подложена жертвата. Малко са хората, които разбират какво означава контрол над ума, тоталитарни общества или ‘Coercive Persuasion’.

Което означава, че повечето психолози всъщност не разбират тази материя.

Експлоататорски и насилствени интимни връзки или отношения между родител и дете, деструктивни култове, тоталитарни общества – тези неща работят по сходен начин.

Въртят се около грандоманските делюзии на определен човек или на група хора, които се чувстват повече от останалите като категория, като биология, като потекло или заради някаква идеология. Което означава, че останалите са там, за да им служат, за да бъдат употребявани, използвани и манипулирани.

Начинът, по който поддържат собствените си делюзии, е чрез манипулиране на реалността, диктат на това, което е истина и кое не, контрол върху истината и тоталитарен контрол над личността.

Една изключително добра презентация на множество книги, които претендират да помагат в такива случаи, но са подвеждащи и книги, които са добри:

40 книги за нарцисизъм и психопатия

Франкфуртската школа

Можем да използваме деструктивната “критична теория” на Франкфуртската школа срещу тях. Срещу културните марксисти, фабианските социалисти и социалните дарвинисти.

Цялата тази философия, може би цялата философия въобще е противоречива и парадоксална. Философията не може да донесе никакъв “смисъл”.

Целият “смисъл”, който една философска теория или едно философско изследване може да донесе, е някакво изобретение на смисъл. И това изобретение обикновено обслужва някого.

Има два начина философията да измисли ‘смисъл’. Единият е да изучава хората и да опише смисълът, който те откриват в живота си. Тук философията непременно трябва да се допита до психологията.

И ако това е психологията на Фройд – грешните изводи са гарантирани.

Другият начин е да си измисли смисъл. Тогава разликата между философия и религия е никаква.

Цялата нихилистично-психопатично-крайно-скептична гледна точка към човека служи за това човек да се съмнява в сетивата си, в ума си, в себе си и собственото си критично мислене.

Което води до това, човек да предостави свободата си на някой друг, който да решава вместо него.

Франкфуртска школа

Климатът като оръжие

Тази книга е уникална в световен мащаб документация на д-р Розали Бертел. Мисля, че това е една от най-важните книги на 21 век. В допълнение към оригиналния текст на автора от 2000 г. има различни актуализации до 2011 г. и допълнителни статии, написани от международни експерти. Като основател на „Планетарното движение за майката Земя“, което беше организирано, след като запознах с работата на Бертел (2010 г.), за да я разпространявам колкото може повече, аз също допринесох за книгата по различни начини. Преведохме я и организирахме публикуването й. Розали ме нарече свой представител в немскоезичната част на света.

Д-р Розали Бертел е родена през 1929 г. в САЩ. Печели докторска степен по биометрия в Католическия университет в Америка, Вашингтон, през 1966 г. Тя притежава девет почетни докторски степени и печели множество награди, сред които „Наградата за право на поминък“, RLA (1986); тя е съосновател на множество организации, включително „Международния концерн за обществено здраве” (IICPH) в Торонто, Канада (1984) и „Международните лекари за хуманитарна медицина” в Женева, Швейцария (1999). Работила е като оценител за ООН, работила в повече от 60 страни за тази институция и беше доживотен член на Римокатолическата конгрегация „Сиви монахини на свещеното сърце”, Пенсилвания, САЩ. Розали Бертел беше загрижена за човешкото здраве, околната среда и планетата като цяло и за предупреждение, отнасящо се до опасностите, пред които сме изправени. Първата й книга се занимава с ядрени опасности: „Няма незабавна опасност? Прогноза за радиоактивна земя”. Тя беше наградена с RLA за тази много публикация през годината на MCA в Чернобил 1986 г. Поради няколкостотин или дори повече пъти по-голям краен MCA във Фукушима през 2011 г. тази книга сега е по-актуална от всякога.

За днес тя заявява:

„Сега се планират климатични и метеорологични войни, войни, в които земетресения и вулкани, наводнения и суши, урагани и мусонни дъждове ще играят роля.“ (Bertell 2013, p. 57)

Опасностите, пред които сме изправени днес ние, хората и планетата, са далеч по-развити в следядрената ера, без опасността от ядрената да е намаляла.

Най-важната книга на 21 век

История

Кажете ми. Какъв смисъл има всичко това? Откакто се помня, ужасите на двете световни войни стоят като символ на най-голямото зло. Необяснимото зло.

Това ли е човекът? Как е възможно да се случи?

Четем Фройд, който ни обяснява, че така просто човек е зъл и трябва да бъде контролиран, иначе се отприщват едни големи и зли животински страсти и започва да се бие.

Толкова зло, колкото посредствената фройдистка психология е докарала на хората, никой друг не е успял. Но за това – друг път.

Четем как германците по необясними причини са подкрепяли Хитлер, който е въплъщението на злото и това е необяснимо. Как не са видели ‘дявола’? Как така? Как се случва това?

Every educated person is a future enemy

“The Slavs are to work for us. Insofar as we do not need them, they may die. Therefore, compulsory vaccination and German health service are superfluous. The fertility of the Slavs is undesirable. They may use contraceptives or practice abortion, the more the better. Education is dangerous. It is enough if they can count up to one hundred. At best an education which produces useful coolies for us is admissible. Every educated person is a future enemy.”

Martin Bormann

Пари

Преди години си мислех, че еврейският народ е просто много талантлив. Затова евреите са навсякъде. Това се оказа, че не е точно така. Пък и няма никакви доказателства това да е така. Няма доказателства евреите действително да са по-талантливи, по-интелигентни или нещо по- от другите народи. Затова пък има доказателства за силни лобита, за фабрикуване на таланти и подкрепа на талантливи евреи от богати евреи, за квоти за евреи в университетите, за богати фамилии, които стоят зад богати фондации. Понеже еврейският народ е пръснат по света, идеите за космополизъм, интеранционализъм и глобализация изглежда да са много интимно свързани с желанието на народ, който няма държава, да бъде част от политическия и културния живот на страните, в които е пръснат.

И е естествено да се опитва да направи този политически и културен живот ‘толерантен’, ‘мултикултурен’, ‘космополитен’. Не познавам евреите, нито културата им, нито Юдаизма, но на мен въобще не ми звучи като някаква странна конспирация народ, който се чувства Богоизбран, за който е отредено лихварството, когато е населявал гетата, който векове не е имал собствена държава, да страда от най-различни делюзии. А, когато твоето място в света са парите, лихварството и банковото дело, ти реално държиш всяка държава и всяка икономика.

Не опира всичко до евреите, въпреки че Tell the Truth and Shame the Devil се занимава с тях. Авторът е половин евреин и може да си позволи да говори за тях предполагам, колкото и да го наричат “мразещ себе си евреин”. Ако сменим “евреин” с с “психопат” навсякъде в книгата, пак ще получим една добра представа за историята. Което не следва да означава, че евреите са психопати, но означава, че има много психопати – евреи или не, които стоят зад много световни събития.

Колкото и нещата, за които пише, да подлежат на интерпретация, спекулация и разследване, колкото и възможни неточности или субективизъм да има, книгата е в пъти по-добра от историята, която се учи.

Не опира всичко до евреите, но опира всичко до парите. Банките не са някакви неутрални играчи. Банките правят пари от нищото. И решават на кого да ги дадат. Могат да ги дадат на мен и вас. Могат да ги дадат за инфраструктура, образование и здравеопазване. Могат да ги дадат за производство и иновации. Но не за това ги дават.

Дадат пари, за да фабрикуват войни, от които да печелят. Дават пари, за да вкарват всички в дългове. Печелят от неустойчивост, кризи и война.

Могат да удавят всички в дългове, да фалират държави, да печелят войни, да фабрикуват хиперинфлация, финансови кризи, фейк икономика, фейк култура, фейк работни места. Затова чета Майкъл Хъдсън. Мафията, която стои зад кажи речи всички войни, преврати, болшевшки и цветни революции, има контрол над банките. Банките работят за тези хора. Човек трябва да има контрол над парите. Иначе парите контролират всичко. И който контролира парите, контролира света.

Съвременното банково дело започва от Флоренция. Олигархичният капитализъм от Венеция. Медичите не са просто едни меценати и любители на Ренесанса, които са забогатели от нищото…

Евреи:

Erich Fromm (Frankfurt School), Sigmund Freud (Frankfurt School), Karl Popper (Frankfurt School, Open Society), Theodor W. Adorno (Frankfurt School), Albert Einstein (Socialism, Zionism, Atomic bomb and FDR), John von Neumann (Atomic Bomb, Posthumanism, Transhumanism), Noam Chomsky (Anarchism), Ayn Rand (Mont Perelin Society, Neoliberalism), Friedrich Hayek (Mont Perelin Society, Neoliberalism), Ludwig von Mises (Mont Perelin Society, Neoliberalism), Leon Trotsky (Internationalism, Communism, Dictatorship), George Soros (Mafia, Open Society, Frankfurt School), György Lukács (Frankfurt School, Cultural Marxism), Karl Marx (Internationlism, Communism), Rosa Luxemburg (Socialism), Ludwig Wittgenstein (Postmodernism), Jacques Derrida (Postmodernism), Rothschild House, Benjamin Disraeli, Edmund Husserl, Joseph Stiglitz (Club of Rome, Progressive), Alan Greenspan (Federal Reserve), Ben Bernanke (Neoliberalism, Federal Reserve), Janet Yellen (Neoliberalism, Federal Reserve), Milton Friedman (Mont Perelin Society, Neoliberalism, Federal Reserve), Goldman Sachs (Mafia), Lehman Brothers (Mafia), Rothschild Banks of London and Berlin (Mafia), Sheldon Adelson (Mafia), Mark Zuckerberg, Sergey Brin, Larry Page, David Cameron….

Bank of international settlements

Не публикувам статията, защото е “шокиращо” как нацистите били откраднали златото. То голяма работа. САЩ колко злато откраднаха…

Споделям я за демонстрация и история кое от къде идва. Еврото, ЕЦБ.

Банките работят за криминални организации. И сами по себе си големите банки са криминални организации.

Според мен дори е грешка да се говори за ‘глобален елит’, ‘филантропи’, ‘финансов капитализъм’, ‘неолиберализъм’, ‘банков картел’.

Това са думички, които маскират мафията. Мафията сама си ги е измислила, за да не й викаме мафията. За да не я виждаме за това, което е.

Банките са криминални организации

Tell the Truth and Shame the Devil

Tell the Truth and Shame the Devil

“Today, there are no longer any people’s movements, mainly because there are hardly any cohesive peoples left. There exists only the system.”

“The developed nations of the West presently endure a “market social economy”; semi-educated Americans rant against what they call “socialism,” which they may confuse with Bolshevik Communism; Bolshevik Communism itself, or Jewish pseudo-socialism, ostensibly based on Marx’s paid-for theories, helped a very small group of Jews a big step toward their ultimate goal of world dictatorship or NWO; Prime Minister Thatcher said: “The problem with socialism is that you eventually run out of other people’s money.” None of these examples or definitions relates to National Socialism. The “market social economy” is a misnomer, in which the market is supreme and the social element is about to disappear. American political understanding is based on a few buzzwords, to which Thatcher’s witty interpretation was allied, as a repudiation of Havenots grasping after the property of Haves. Bolshevik Communism, from its conception and inception, was a deliberate swindle: a socioeconomic system theoretically structured upon common ownership of the means of production is a recipe for disaster.”

“As for execution by poison gas, it was the Leftist-socialist-communists that actually used it or advocated using it: “I don’t want to punish anybody, but there are an extraordinary number of people who I might want to kill… I think it would be a good thing to make everybody come before a properly appointed board just as he might come before the income tax commissioner and say every 5 years or every 7 years… just put them there and say, ‘Sir or madam will you be kind enough to justify your existence… if you’re not producing as much as you consume or perhaps a little bit more, then clearly we cannot use the big organization of our society for the purpose of keeping you alive. Because your life does not benefit us, and it can’t be of very much use to yourself.’ I appeal to the chemists to discover a humane gas that will kill instantly and painlessly. In short—a gentlemanly gas deadly by all means, but humane, not cruel.” (George Bernard Shaw, Daily News, July 24, 1938)”

“What we need are artisans (“butcher, baker, candlestick-maker”), craftsmen, and original, independent thinkers. What we get are pathetic goody-goodies and disturbed folk with meaningless but elaborate socio-bla-bla and psycho-bla-bla qualifications, desperate to be taken seriously”

“In a surprising development, it appears that the group known as ISIS (The Islamic State of Syria and Iraq) may have actually been trained by the United States government. According to a report published in Reuters, the Syrian rebel group was trained in Jordan over the last two years by U.S. government officials and military experts. If this is true, it would shed a very interesting light on what is the actual agenda of the United States government in a country where they profess to be seeking stability. (Guardian, June 30, 2014)”

“Islamic State (ISIS) is now the wealthiest militant group in the world, with a reported net worth of $2 billion (£1.2 billion). Where is all the cash coming from? The group has built up a fortune through a combination of oil resources and wheat production to hostage taking and extortion. Unless the international coalition can cut the flow of ISIS funding, it is likely to remain a severe threat. (Guardian, September 26, 2014)”

“Three basic points may help us to understand current events:
1) There are no accidents in politics, all is planned and intentional. (“… in politics nothing is accidental. If something happens, be assured it was planned this way.” Franklin D. Roosevelt—32nd degree Freemason)
2) Debt is the greatest weapon ever invented. It beats the nuclear bomb, as it works stealthily.
3) The majority of the world’s population has become irrelevant.”

“Both Iraq and Libya had their gold reserves (allegedly 144 tons) confiscated by the U.S. (and their countries turned into chaotic, polluted wastelands), after the latter decided that Saddam Hussein and Muammar al-Gaddafi had outlived their usefulness.”

Каква е разликата между “постоянни кондензационни следи от самолети, които образуват перести облаци” и “кемтрейлс”

Никаква. В общи линии.

“Контрали по същество са кръгови облаци, изработени от малки ледени кристали. Те са по-прозрачни за постъпващата радиация от слънцето и по-малко прозрачни за изходящата радиация от земята, така че са склонни да улавят повече топлина, отколкото отразяват. Те имат положително нетно излъчване.

SSAs (стратосферни сулфатни аерозоли), когато са достатъчно високи в небето, ще блокират повече входяща радиация, отколкото те улавят, поради различните размери на частиците и където са в небето (стратосферата е над мястото, където се образуват контрали). Така че те имат отрицателна нетна радиационна сила.

Но отново е сложно и точните цифри трудно се различават. Също така може да има комбиниращи фактори и ефекти за обратна връзка. SSA може да създаде повече облаци, тъй като те изпадат от атмосферата (в продължение на много години). Те също променят химията на атмосферата, увреждайки озоновия слой. Контралите могат да доведат до увеличаване на общата невидима мъгла от тип, който може да блокира малко светлина.

Знаем, че този вид работа на SSA поради изучаването на случващото се след големи вулканични изригвания изпомпва много от тях в атмосферата. Така че това изглежда като добър претендент за геоинженерство, тъй като би имитирал естествен процес и е естествено обратим.”

Стратосфрени аерозолни инжекции са вид геоинженерство, при което човек пръска аерозолни частици в горната част на тропосферата или в стратосферата, около които влагата кондензира и формират ледени облаци. Такива частици могат да бъдат сажди, метали, прах, сярна киселина, азотна киселина. Когато тези частици са ниско и са следствие от замърсяване, те се разпръсват бързо. В стратосферата остават с години. Психопатът David Keith от НАСА предлага:

“Сложете военни двигатели на няколко бизнес-джета на Gulfstream и с оборудване за производство и разпръскване на фини капчици сярна киселина. Пуснете самолетите до около 20 километра – значително по-голяма от височината на пътуване за търговски самолети, но все пак далеч в рамките на обхвата им. На тази височина в тропиците самолетът е в долната стратосфера. Самолетите пръскат сярната киселина, като внимателно контролират скоростта на нейното отделяне. Сярата се комбинира с водна пара и образува сулфатни аерозоли, фини частици с диаметър по-малък от микрометър. Те се изместват нагоре от естествените модели на вятъра и се разпръскват по земното кълбо, включително полюсите. След като се разпространят в стратосферата, аерозолите ще отразяват около 1% от слънчевата светлина, която удря Земята обратно в космоса.”

„Според изчисленията на Кийт, ако операциите започнат през 2020 г., ще са необходими 25 000 тона сярна киселина, за да се намали глобалното затопляне наполовина след една година. Веднъж в ход инжектирането на сярна киселина ще продължи непрекъснато. До 2040 г. 11 или повече струи, които доставят около 250 000 метрични тона всяка година, при годишна цена от 700 милиона долара, ще бъдат необходими за компенсиране на увеличеното затопляне, причинено от повишаващите се нива на въглероден диоксид. До 2070 г., според него, програмата ще трябва да инжектира малко повече от милион тона годишно, използвайки флот от сто въздухоплавателни средства.

Едно от стряскащите неща на предложението на Кийт е само колко малко сяра ще се изисква. Няколко грама сяра в стратосферата ще компенсират затоплянето, причинено от тон въглероден диоксид, според неговата оценка.“

David Keith

В горивата на самолетите има сулфати, алуминиеви и бариеви добавки. Когато гори нафта, самолетът изхвърля сяра, вода, метали, сажди и йонизирани частици. Около тези летливи и много фини частици кондензира влага. За по-нататъшното разрастване на аерозолите и образуване на кристали, относителната влажност на въздуха трябва да е голяма. Образуването на неразпръсващи се кондензационни линии зависи от влажността, налягането и температурата в атмосферата:

При какви условия се формират контрели?:
“Симулациите на аерозолното формиране на кристали и растежа в отработения флуид предполагат, че най-вероятният механизъм за нуклеация на контралните кристали е хетерогенно изгаряне на частици сажди [Kiircher et al., 1995, 1996; Brown et al., 1996, 1997]. Симулациите предполагат, че плътно ядрените аерозоли от сярна киселина / вода не могат да нараснат достатъчно големи, за да замръзнат спонтанно за необходимото време.”

Как се образуват кондензационни линии

Ако самолетът не изхвърля аерозолни частици, а само горещ въздух, може да има кондензация, но постоянни кондензационни следи и облаци не се формират.
Частиците, които изхвърля вулкан, са подобни на частиците, които изхвърля самолет. Саждите при допир с влага – от околната среда или човек, отделят алуминий, арсен, барий, кадмий, хром, олово, живак. Разрушават озоновия слой, отравят хората, почвата и водата, убиват пчелите.

„Физическата основа за въздушно пръскане на частици е да се контролира времето и климата чрез инхибиране на дъжд. Идеята зад „сеенето на облаци“ е да се подпомогне появата на дъжд, лед или сняг, докато идеята зад аерозолизираното пръскане на прахови частици за инхибиране на валежите е да пречат на процеса на нуклеиране.

Известна е методологията от проучвания за замърсяване (21) и е описана от NASA15: „Нормално създаването на капки за валежи включва кондензация на водни пари на частици в облаци. Капките в крайна сметка се слепват и се образуват капки достатъчно големи, за да паднат на Земята. Въпреки това, когато все повече и повече частиците от замърсяването (аерозолите) влизат в дъждовен облак, същото количество вода се разнася. И се образуват по-малки водни капчици. Капките са възпрепятствани да се слеят и да станат големи. Облакът дава по-малко валежи в хода на живота си в сравнение с чист (незамърсен) облак със същия размер.

Правителствено / военно решение за предотвратяване на падането на дъжда/градушка е умишлено да се добави аерозолизиран замърсител в региона където се образуват облаци, които да пречат на ядрената капка за дъжд. Това умишленото добавяне на замърсяване с прахови частици не само инхибира падане на дъжд, но също така затопля атмосферата (чрез поглъщане на слънчева енергия) и ограничава загубата на топлина, излъчвана от Земята. Следователно замърсяването с прахови частици създава изкуствено увеличени на налягането на въздуха, което може да блокира движението на настъпващо естествено влажно време, като по този начин допълнително предпазва пръсканата зона от изпитване валежи”

“Въздушните графити изключително наподобяват контурите, каквито са ледени кристали, образувани от изпускателните газове на самолети, но има дълбоки разлики. Кондензационните ледени следи оставят само в много влажна среда с достатъчно ниски температури за налягането на парите за насищане по отношение на леда и с високо съдържание на влага в отработени газове от самолета. Освен това ледените кристали, които образуват кондензационен сублимат, изчезват чрез изпаряване, за да образуват невидим газ във времева скала, варираща от секунди до минути (типична) до няколко часа (крайности на студ и влажност)“

История
Програми за манипулация на климата real time.
Граждански организации срещу климатичните манипулации
Климатични манипулации
Бивш ЦРУ Агент
Отравяне с метали, геоинженерство и земеделие
Списък с проекти, манипулиращи климата, по години и държави
НАСА – Замърсяване и облаци
Кемтрейлс или Контрейлс?
IPCC и авиацията
Защо се правите, че не съществува?
НАСА – химия и двигатели
Доказателства за умишлено пръскане на сажди?
Може би заради това умират пчелите?
David Keith – хайде да пръскаме сяра
Агенция – “Без дъжд за вашата сватба”

Как се прави “глобална конспирация за кемтрейлс”?

Много лесно.

Пентагонът: “Искате ли да ви пръскаме с опасни химикали и бактерии и да ви облъчваме със заредени частици, за да докараме повече дъжд и да видим как да контролираме времето?”
Хората: “Вие нормални ли сте????”
Пентагонът: “Добре, няма.”
Хората: “Какви са тези облаци, които излизат от самолетите?”
Пентагонът: “Нищо, водичка.”
Хората: “Защо светят?”
Пентагонът към НАСА: “Измислете нещо!”
НАСА към Хората: “Сега. Малко е сложно. Наука. Това е едно такова явление, което и на нас не ни е много ясно. Преди го наблюдавахме около Северния полюс, тоест северните страни. Тези облаци после слязоха много надолу. В Южноафриканската република. Това са едни такива цветни облаци.”
Пентагонът: “Заради Глобалното затопляне!”
НАСА: “Да, точно така, заради Глобалното затопляне, благодаря. И заради дъгата.”
Хората: “Вие ни пръскате с опасни химикали, бактерии и ешерихия коли и ни облъчвате със заредени частици!”
Пентагонът: “Това ние никога не бихме го направили. Пък и дори да го направим, то е за ваше добро.”
Хората: “Вие нормални ли сте???”
Пентагонът: “Разбира се, може да ни вярвате.”
Хората: “Разболяхте ни с вашите експерименти и тази година няма домати!”
Пентагонът: “Ние дори нямаме технологиите. Не работят. Пробвахме два три пъти само от научен интерес. Много по-лошо е тези технологии, които ние все още нямаме, да попаднат в грешните ръце. Например на диктатора Асад. Той е луд. Както и Иранците. Те си мислят, че им крадем облаците. Има инфилтрация в Иранските специални части на руски агенти, които разпространяват фейк нюз за кемтрейлс.”
Хората: “Говорете на български, нищо не разбрахме!”
Пентагонът: “Ние не знаем български.”

Tavistock

Схема на тайните служби и замесените в социално инженерство.

Mont Pelerin Общество

Олигархичен Колективизъм. Контрол от олигархията и колективизъм за премахване на правата на личността.

Aldous Huxley -> CIA LSD Experiemеnts -> MKultra -> Ted Kaczynski -> Technocratic dictatorship -> Oligarchical Collectivism -> Totalitarian Superstate

Тези неща трябва да си ги пазя локално, докато не са изчезнали.

“Струва ми се, че естеството на върховната революция, пред която сме изправени, е именно това: че ние сме в процес на разработване на цяла поредица от техники, които ще дадат възможност на контролиращата олигархия, която винаги е съществувала и може би винаги ще съществува, за да научи хората да обичат слугинажа си. Това е, според мен, върховното в злонамерени революции, ще кажем, и това е проблем, който ме интересува много години и за който написах преди трийсет години Смелият Нов Свят, която е разказ за обществото, използващо всички налични устройства и някои от устройствата, които си представях, че са възможни, за да могат да стандартизират населението, да изгладят неудобните човешки различия, да създадем, да речем, маса произведени модели на човешки същества, подредени в някаква научна кастова система. Оттогава продължавам да се интересувам изключително от този проблем и забелязвам с все по-голямо ужас редица прогнози, които бяха чисто фантастични, когато ги направих преди трийсет години, да се сбъдват или изглеждат в процес на сбъдване.”
Aldous Huxley

“”HODDING, OVER THE LAST FEW YEARS MY PUBLICATIONS
HAVE OBTAINED DOCUMENTS LARGELY FROM GOVERNMENT AGENCIES
THROUGH FOIA REQUESTS. THEY DOCUMENT THAT THIS CULT
AND OTHER CULTS LIKE IT ARE NOT RELIGIOUS, BUT WERE
DELIBERATE SYNTHETIC CREATIONS PART OF A SERIES OF PROJECTS THAT INCLUDED THE MK-ULTRA OPERATION, THAT WAS
RUN THROUGH BRITISH INTELLIGENCE CONTROL OVER A SECTION
OF THE CIA, WAS RUN THROUGH ALDOUS HUXLEY AND GREGORY
BATES OUT OF PALO ALTO, CALIFORNIA. SINCE THIS INFORMATION IS IN THE HANDS OF VARIOUS GOVERNMEDT AGENCIES,
IS THE STATE DEPARTMENT LOOKING AT THE ANGLE THAT PERUNCLASSIFIED”
https://wikileaks.org/plusd/cables/1978STATE302484_d.html

Tavistock
Олдъс Хъксли – Върховната Революция
Джулиан Хъксли
Бетранд Ръсел
Трансхуманизъм

Окситоцин: психопатите бозайници ли са?

Обичам да говоря за психопатия и невротипични хора. Как се привързваме към другите хора, защо психопатите не обичат децата си?

Не бих могла да говоря за всички психопати, не съм доктор, а тези хора подлежат на много изледвания и проучвания и са не добре разбрани.

Но садо-мазохизмът и опиянението от власт и контрол са тясно свързани и са важни. Когато се учи психопатия, не учат някакви серийни убийци, а били започвали с някакъв невзрачен психопат, който краде пощата, гледа как полицията се лута и това много му харесва. И е пристрастен. И го прави непрекъснато. Хващат го, пускат го и той пак го прави.

Достоевски пише много за мазохизма на Човека от подземието и удоволствието, което изпитва от собственото си унижение. Пише и за садизма на психопата от Бесове, когато прави всички на глупаци или когато довежда момиченцето до самоубийство. Удоволствието, което психопатът изпитва от контрола над други същества и от правенето на зло, е това, което движи властта. И сигурно движи света.

Както казва Джордж Оруел:

“Always there will be the intoxication of power, constantly increasing and constantly growing subtler. Always, at every moment, there will be the thrill of victory, the sensation of trampling on an enemy who is helpless. If you want a picture of the future, imagine a boot stamping on a human face – for ever.”

Има вид хора, които са съвършено различни от нас. Може би част от пъзела е окситоцин?

Окситоцин

Още въпроси

Страдам ли от пасивна агресия?
Не, не страдам от пасивна агресия, страдам от активна агресия и мисля, че е доста видно. Предпочитам да си го изкарвам на политици, филантропи, психопати, философи и интернет тролове, отколкото на най-близките си. Благодаря.
Какво си мислите, че правя с всичко това? Просто обичам фейсбук и много държа ЦРУ да ме подслушва?
Това е война за истината, за сърцата и за умовете на хората. А, онова, което се представя за истина или за реалност, е монитор, на който вървят забавни или страшни филмчета. Този монитор е инсталиран на прозореца на малката клетка, в която са изолирали всеки човек. Гледката от прозореца не е това, което наистина е навън.

Дали ми доставя удоволствие да пиша?
Не, изкарва ми ужасно много стрес, който и без друго ми е в повече. Това е нещо като да си припомняте стари травми – може лечението да ви ретравмира, хората да ви съдят, а терапевтът ви да е психопат, който ще използва цялата информация, която получи от вас срещу вас.

Пиша, защото писаното слово е оръжие, което може да води битки вместо мен. И предпочитам да съм на страната на хората, а не на страната на Матрицата.
Четенето също много натоварва. Затова никой не чете. Но аз не мога да се сдържа.

Не ми доставя удоволствие да споря или да убеждавам някого в нещо. Огромната част от хората, които се опитват да спорят, са убедени, че не е проблем, че не могат да си напишат името или че не е важно, че нямат идея за какво спорят въобще. За да споря с вас трябва да имам високо мнение за вас на първо място. Тоест – приемете го като комплимент.

Защо чета глобалистки пропагандни тулове като уикипедия?
Ами, това е много удобен начин за бърза навигация в Матрицата. Нищо не трябва да се приема за чиста монета така или иначе. Вие защо не четете?

Защо чета Руски пропагандни канали. Ами, вие защо не четете? Някаква информационна хигиена ли поддържате? Да не вземе да научите нещо?

Truth is an Endangered Species

Да отговоря на няколко въпроса

На въпроса “Бот ли е хакнал акаунта ми във фейсбук или просто съм изтрещяла” – отговорът е “Бот не ми е хакнал акаунта”

“Нашмъркала ли съм се кока?”, отговарям – не шмъркам кока, но прекалявам с цигарите.

Дали предпочитам комунизъм или капитализъм.

Аз гледам на нещата така.
Капитализъм означава всичко от империализъм и колониализъм до държавен капитализъм, фашизъм, корпоратизъм и фейк свободния пазар, който е нищо повече от плутокрация и глобална олигархия, която разрушава всичко, което й пречи, за да работят всички за нея и за да няма кой да оспорва властта й. И това ще приключи, когато роботите изритат евтината работна ръка.

Най-близкото нещо до комунизъм, което си представям в реалния живот, е семейство, в което мъжът работи на нивата, жената вкъщи или мъжът ходи да лови животни, жената бачка на нивата, децата играят и помагат с каквото могат. Ако са самодостатъчни и се разбират, има комунизъм.
И определено предпочитам това пред капитализъм.

Ако не са самодостатъчни, губят част от суверенитета си, защото трябва да правят търговия с други хора. И тук се намесва всичко останало – пари, власт, ресурси, политика, зависимост и бракоразводни адвокати.
Когато Адам Смит или Маркс говорят за ‘капитализъм’, те не говорят за феодализъм или робовладелски строй, нито за филантропи, които ще хвърлят малко благотворителност на плебса, за да не умре от глад.

Коя е тази икономика, в която индивидът ще има суверенитет? В която ще има контрол над живота си и ще може да си помогне сам, без някой да го дундурка. Без да зависи от някого? Коя е тази икономика, която не свежда хората до продукти, до вещи, до консуматори или роби? В която хем се чувствам полезна, хем успешна? В която заплатата ми не е мерило за това има ли смисъл от мен?

Адам Смит пише изключително против войните и колониите. Маркс пише май за два цикъла в капитализма. Единият да го наречем ‘творчески’, когато хората произвеждат, има иновации, производителността се увеличава. Другият е експлоататорски, декадентски, който се разпространява с война, колониализъм и феодализъм.
И двамата пишат против колонизаторите, робовладелците и монополистите и предупреждават, че тези заговорничат против нас. Маркс предупреждава, че капиталистите ще станат новите феодали (или са), защото имат контрол над средствата за производство – земя, технологии, пари и в крайна сметка власт.

Производителността от моя труд отива в джоба на капиталиста. Ако нивата е моя и вместо да копам, си купя техника – производителността ми се качва, а аз си почивам и се занимавам с рисуване. Но ако нямам контрол и шефът си купи техника – аз за какво съм му? Да карам трактора? Ами, ако се кара сам? Някои казват да го поддържам и да го ремонтирам. Но ако сме работили 100 човека на нивата, а сега работи само един, другите къде отиват? Няма нужда от сто човека, които да поправят трактора.

Хората трябва да имат контрол над банките, технологиите, ресурсите, а в днешно време – медиите и реалността въобще. Защото това, което се представя за истина, е пропагандата на онези, които имат власт, убиват за пари и това, че се случва някъде другаде, а не на нас, не означава, че имат някакви скрупули към нас.

Относно джендъри, политиките на идентичността, Ницше и аморалността, на която стъпва капитализма в днешно време.

Ако Ницше е много известен или нацитата много го тачат, това е защото им върши работа, а не защото е свръх човек или дъ бест оф дъ бест от философите, нито че е виновен за нацизма. Нацитата са свободни хора и имат свобода на съвестта. Което означава, че отговорността за расизма си е лично тяхна.

Ако Фуко е гей (аз нямам проблем с гейовете, има много свестни хора, но Фуко не е сред тях) със съмнителни морална перспектива и защитник на моралния релативизъм, то той не е виновен за политиките на идентичността, нито за капиталистите, които пробутват безсмиления постмодернизъм. Правят го, защото така им отърва.

Това, че според Ницше, Макиавели, Айн Ранд и други теоретици на философията на силния, съвестта е само слабост, предразсъдък или заговор на Марксисти, не означава, че е вярно. Хората не са психопати. Питайте който искате психолог.

Политиките на идентичността са за това, за да се борят всички помежду си за заплати и работа, докато Бил Гейтс ни гледа сеира. Новите господари не са някакви тъпи расисти, те държат най-добрите от всички полове и цветове на кожата да работят за тях.
Злото в новия свят е лошата култура, обществото, родителите, фобиите, омразата, за която пък е виновен страха, дори познанието е зло, защото може да се използва от силния срещу слабия или просто защото познанието никога не е ‘абсолютно’. Според Фуко – Knowledge is power. Трябва да убием познанието. Какво въобще човек си представя като ‘абсолютно’ аз не мога да разбера. Скоростта на светлината е единственото абсолютно нещо, за което аз знам и е едно от най-странните неща, може би най-странното нещо, което съм чувала. На мен скоростта на светлината ми се вижда по-странна от цялата квантова механика.

Господарите искат обществото да е достатъчно толерантно, за да плаща социалната цена на престъпност, гета, бедност, самота, Ислям, който не признава правата на жени и сексуални малцинства, миграция, вследствие на колониалните войни, тоест войните за свобода и демокрация и още куп проблеми, които олигархията не би искали да реши. И би искала да останат нерешени. Не казвам, че толерантността е лошо нещо. Напротив. Казвам обаче, че олигархията много държи на нея, защото не иска да реши нито един истински проблем. Това означава цялата толерантност.

Ценносите, философията, науката обслужват силния, защото той им власт да гледа на тях избирателно. Той си ги избира според това, както му отърва. Все още е така.
Фуко е прав да направи това наблюдение, но постмодернистите не желаят информацията, обществото, науката или авторитетите да обслужват истината, човека или познанието. Казват, че истината е относителна, човекът е социална конструкция и че науката прави грешки и не можем да й се доверим, затова всичко е фейк. Всичко е идеология, затова си имаме идеологията на постмодернистите, които препоръчват ядене на хора.

Господарите пробуват тази кретения, защото искат да сте това, което те ви кажат, че сте, а не това, което си мислите, че сте. Ако господарите ви казват, че не е толкова лоша идея да ядете хора – ядете хора. Вие си мислите, че Християнството никога не се е налагало да ви е промива мозъка, за да сте наясно, че яденето на хора е лошо нещо. Просто някакси повръщате. Но господарите ви казват, че това е заради микро агресията на съдещи другите хора, които употребяват дисциплина и наказание, за да ви имплантират онова, което наричате съвест и ужасната идея, че трябва да повръщате и имате неосъзнати предразсъдъци към канибалите.

Ако приказвам за нещо, което на новите господари не им отърва, то определено го правя, защото мразя някой и трябва да ми оправят главата, за да ми помогнат.

Има много начини, по които да накараш хора да трепят други хора и техните страхове и предразсъдъци са лесен начин. Но аз не зная за нито една война, която да се води от омраза. Нито една. Има няколко геноцида, които може би са от омраза. Вероятно трепането по време на раждането на Пакистан. Евентуално. Вярно е, че пропагандата във всяка война срещу врага, е омраза и дехуманизация на другия, за да не ни е гадно да се убиваме. Но не за това се води войната. Война не се води, щото се мразим. Всъщност май повечето се връщат от война свършени, болни и променени, заради това, което е трябвало да правят и което не са искали да правят на други хора.
“Most people would rather die than think. In fact many of them do.”
както забелязва Бертранд Ръсел

Настроението, което имаме към света е, че нещата стават естествено и няма никакви особени причини под повърхността. Това не е точно така.
Как да го кажа… В древни времена, когато мъжът липсва две години, върни се и жена му е бременна и той си е мислел, че това се случва някакси по естествен път от въздуха. Докато зацепи.

Омразата въобще не е цялото зло на земята. Евгениката в САЩ, от която нацистите копират, не е страх от черните. Има икономически причини и чувствата на онези, които прилагат тези теории, не са омраза, а презрение и рационалност. Това са хладни сметки. Въобще не е защото непременно искам да нараня някого и го мразя. Нарцисизмът е презрение, сметки и липса на емпатия. Психопатията е презрение и почти същото като нарцисизъм. Може да ви мразят, ако попречите на плановете им да ви убият примерно. Тогава вече може да ви мразят. И да решат да не ви убиват по много хуманен начин, защото явно си го просите и искате да разберете какво е болка. Психопатите не страдат от фобии или твърде много страх. Напротив.

Изглеждам като нашмърцана с кокаин, защото съм много ядосана.
Съсипаха родителите ни, съсипват земята, карат хората да обвиняват себе си за всичко и нямам контрол над нищо.
Никога никой политик не е виновен за нищо, хората са виновни, че не гласуват за правилните тъпанари. Никога никой олигарх не е виновен за нищо, хората са виновни, че олигарсите ги лъжат. Ако питате Тед Бънди дали е виновен, той ще ви обясни, че порно индустрията е виновна. А, ДПС, заедно с Ахмед Доган ми обясняват нещо за права и свободи.

Хората нямат никаква реална власт. Медиите са на някой друг, лоби организациите и бюрократите в ЕС обслужват себе си и корпорациите, които им плащат, нямаме контрол над армията, продават ни ф16, икономиката в БГ отдавна е разпределена, хвърлят ни някакви субсидии, които ЕС знае прекрасно, че се крадат, но им е все тази. Нашите кретени от Демократична България искали да спрат краденето на евро средства посредством финансиализиране на икономиката, тоест – теглене на заеми и още неолиберализъм. Mафията прави, каквото си иска. Някакви НПО-та искат да са навсякъде, някакви експерти щели да произвеждат перфектните деца и перфектните семейства. Това, което са всички тези схеми, наистина е смърт за България. И ние ще изгубим тази държава. Както каза Карбовски. Завися от вериги за хранителни стоки, които ми продават някакви неща, които не стават за ядене. Завися от САЩ дали ще имам руски газ. Без значение колко ви е голяма заплатата, тя не може да оправи дупките по улиците, изсечените гори и отровената вода. И не може да ви купи родина, приятели и общество, което не е зомбирано. Не може да оправи образование, което работи само за бизнеса и произвежда хора, на които им викаш ‘Христос Воскресе’, а те ти викат ‘Кога?’. Циганите не са неграмотни, защото не ходят на училище, а защото не виждат смисъл да учат, за да станат плочкаджии. Програмистите не са по-образовани от циганите. Те също не виждат смисъл да изкарат нещо повече от курс по Питон, да искат 3к стартова заплата и да се мислят за малки богове.

Единствената свобода, която имам, е да избирам джендъра си. Не че е малко, но на мен така си ми е добре.