Чърчил

Призът за най-откачен, аморален, расистки и психопатичен военнопрестъпник през Втората Световна Война, печели Чърчил.

Второто място в моята скромна класация, си поделят Хитлер и Труман. Третото място делят Сталин и Рузвелт.

Искам да кажа две думи на апологетите на Фашистките режими през първата половина на 20 век. По това време почти навсякъде по света управляват фашисти. Най-известни са Италианците и Германците, но и в другите държави има фашистки правителства. Фашизмът е естествен другар на капитализма. Когато капитализмът се превърне в корпоратокрация, което става лесно и бързо, това по същество е фашистки режим. В зависимост от това колко организирана и безскрупулна е полицейщината, тоест колко е силна полицейската държава във фашистките режими, имаме лоши, зли и ужасни режими.

По това време Британската Империя е като съвременната Американска Империя. Тя е приятел и финансист на всякакви откачени фашисти, расисти, мрази правителствата по света, които не са част от The Commonwealth и ги нарича ‘комунисти’. The Commonwealth е нещо като ‘Свободния пазар’ днес. Всички, които не са част от ‘свободния пазар’ са лоши, гадни комунисти, руски тролове и терористи, които нямат демократични ценности.

Както вече писах:
‘Няма по-интуитивно и естествено нещо от това Хитлер да иска да превземе Русия. Руснаците са ‘subhuman’, имат много земя и ресурси, които ‘не им трябват’, те дори пътища нямат, но ще направят Германия самодостатъчна. Руснаците са ‘комунисти, управлявани от Евреи’. Ще се съгласите с мен, че няма по-добри кандидати за концлагерите.

Доколкото разбирам действително много от Западния елит е получил панически атаки от идването на власт на комунистите в Русия. Много държави на Запад по това време са фашистки. Едрият бизнес с репресивен държавен апарат.’

За Рузвелт и за младата Америка по това време, Британската Империя е по-голяма заплаха от Съветския Съюз. САЩ и Съветския Съюз не са врагове до Студената Война. САЩ помага на Русия да възстанови икономиката си и да влезе в Индустриалната епоха след унищожителната Първа Световна и ужасната Гражданска война.

Защо въобще започва Студената война и кой точно е замесен, все още е загадка за мен. Разбира се, причините вероятно са братята Дълас и ЦРУ, откаченият Чърчил и такива като него, които искат Трета Световна Война (Operation Unthinkable) веднага след приключването на Втората, има общо с бюджета на Пентагона, който има нужда от враг, с Американската хегемония по света.

След убийството на Кенеди, изглежда ненормалните елементи сред Английските и Американските елити и милиардери, поставят началото на идеологията за Американска Световна хегемония на всяка цена. С убийството на Кенеди, вероятно откачените психопати превземат Америка и днес тя е оръжието им срещу света.

Хитлер е марионетка на Английската аристокрация, фашистите от Лондонското Сити и Уолстрийт. Хитлер си прави сметката да управлява света заедно с Британската Империя. Не ми е ясно защо Чърчил, който е част от Британската аристокрация, решава да лъже англичаните, че Хитлер иска да ги напада. Часто от Аглийската Аристокрация и Уолстрийт изглежда да разлюбват Хитлер, вероятно защото не им ходи много по акъла.

Тъй като Чърчил е лъжлив, расистки военнопрестъпник, който не само, че има огромна вина за Втората Световна война, за престъпления с химически оръжия и за престъпления срещу собствения си народ, за милиони индийци, умрели от глад, но иска и Трета Световна Война, той заслужено получава първото място. Никой друг не може да се похвали с такава липса на скрупули и здрав разум.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *