Милиардерите на ООН

Gradually, by selective breeding, the congenital differences between rulers
and ruled will increase until they become almost different species. A revolt
of the plebs would become as unthinkable as an organized insurrection of
sheep against the practice of eating mutton.

Bertrand Russell

За повече информация за начина на мислене на тези индивиди препоръчвам да проучите фабианските социалисти.

Гро е комунистката, бивш вицепрезидент на Социалистическия Интернационал и нацистка, защото фабианските социалисти са и евгенисти, както самата Гро признава – “не щем толкова много хора на Земята”, три пъти министър председател на Норвегия.

Норвегия е страна с държавен социализъм и е онази държавица, която е известна с онази невинна служба Barnevernet, която освен с всичко друго си развъжда и педофили. Пенсионният фонд на Норвегия е известен с търговията си на Уолстрийт и търговия с оръжия.

Гро работи и за WHO (Световна Здравна Организация) и се бори с насилието. Предполагам поради това, че психиатрията и психологията обикновено се използват за евгеника, за разправа с политически противници или контрол над хората или просто са удобни за печалба.

Гро твърди, че просто “има много насилие срещу жени и деца”.

Част от пълния провал на скандинавските страни в борбата с насилието над жени и деца е описан в това сравнително изследване между Швеция и Испания.

За повече информация относно психиатрия, расизъм, евгеника и насилие препоръчвам това интервю The minds of men и този документален филм Нацисти, евгеника и психиатрия. Това е филм на DW. Още една чудесна лекция – Първа, Втора, Трета и Четвърта част.

Доктор Breggin говори за това как психиатрията използва ‘инициативата срещу насилието’, за да контролира и поставя в затвори черни мъже и деца. Днес обаче ми се струва, че се използва, за да вкарва в затвора бели мъже и деца. И има връзка с инициативите срещу насилието у нас, законът за детското правосъдие и други.

Гро работи за Програма21.

Това е планът на милиардерите за това как да ви вземат земята, правата и ресурсите и да сте изцяло зависими от тях, ако въобще оцелеете.

Всичко от ‘Стратегията за детето 2030’ до ‘Бюджет за климата на ЕС’, ‘Пакт за миграцията на ООН’ и ‘Дигитализация’ е част от Програма 21 и е вид тоталитарен контрол и евгеника.

Световната здравна организация предимно разпространява вируси и много държи на ваксини, защото могат да стерилизират популацията.

Виж Кения, Сирия, Индия, пак Кения и един документален филм на DW.

Световната здравна организация, както и Програма21, е проект на садисти като Гро, Бил Гейтс, Рокефелер, Карнеги и други.

За повече информация за връзките между садисти и ООН – WHO, нацисти, филантропи, благотворителност.

Можем да го наричаме и филантропо-капитализъм?

Ако някой си въобразява, че Гро, Рокефелер, Карнеги, Хилари, Бил Гейтс или Сорос му мислят доброто, много се заблуждава.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *