Войната на технокрацията, парите и контролираната еволюция срещу човека

Мнения от фейсбук:

КВИНТЕСЕНЦИЯТА ОТ СТАТИЯТА НА ЕРИК ЗЕМУР:
“ДЖОН УЕЙН НЕ ИСКА ДА УМРЕ”

“Това е една от американските особености: парите текат като река за крайната левица, била тя проимигрантска, феминистка, ЛГБТ или откровено ислямистка.
Всички тези организации, подкрепени от бобита* буржоазни лобита* отвъд Океана, са образували ядра в университетите, медиите и използват правосъдието, за да накарат своите противници да млъкнат и да ги съсипят. Както във Франция. Повече, отколкото във Франция.

“Сред богатите страни, САЩ имат най-високото ниво на детска смъртност и най-ниската продължителност на живота. (…)
Едно от пет деца гладува, а четири от пет са недохранени (да не говорим за медицинската зависимост към опиатите) (…) Нивото на тестостерона е намаляло в щатите на Запад и особено сред белите мъже от работническата класа и средната класа. (…)
Шансовете на децата от средната класа да се справят по-добре от родителите си са намалели с 90 до 95 процента, но доходите на най-богатите американци са се увеличили над три пъти.

Между 1999 и 2014 г. са нараснали с 43 процента самоубийствата сред белите мъже и с 10 процента при безработните бели мъже от 25 до 54 години.

Разбираме, че вотът за Тръмп е бил последният вик на тези “бели мъже от народните класи” (а често и техните жени), които отказват да умрат.

Разбираме, че надбягването с времето и смъртта на бялата Америка придава на мандата на Тръмп трагична окраска, далеч от обидите, с които го заливат, и палячовщините, с които е свикнал.”

“Тази сутрин говорих със Старши. Той ме ободри с оптимизма си. Аргументът му е, цитирам: “Групите хора, които явно отдавна са започнали този процес, не прецениха правилно обстановката в момента по света. Подцениха съпротивителните сили на човека и предприеха пагубна атака, която СЪБУДИ хората, отвори им очите и ЩЕ ЗАПОЧНЕ ОБРАТНИЯТ ПРОЦЕС. На битка срещу тях. Въпросът е да има стройна организация на съпротивата и вдъхващи доверие почтени личности, които да го оглавят!”

“В името на справедливостта трябва да се отбележи, че първи се събудихме ние, източноевропейците. За разлика от задоволеният Запад, отдавна приспан и … извратен от неолибералната пропаганда, ние, преминалите през соца, се оказхме по чувствителни и по лесно разпознахме демагогията. И мнозина от нас осъзнаха, че става въпрос за ПЛАНИРАНИ отдавна действия. Че има замисъл, който, ако погледнем с широко отворени очи, си е направо сатанински!”

“Да, в името на справедливостта, трябва да признаем, че дори само това да е положителното от социализма, пак добре! старши каза, че са избързали, за левите идеи чакаха и ги прокарваха хилядолетия и се сринаха за има-няма век… Ех, Изтокът е Душата на Човечеството, Западът е Технологията… Достоевски, малко сме чели Братя Карамазови и разсъжденията на Великия Инквизитор за социалните идеи…”

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *