Green New Deal, Extinction Rebellion and Agenda 21

Sir Julian Day Rose, 5th Baronet:

“Сред онези, които стоят начело на решението за „Зелено ново споразумение“ (в Европа) са зелената депутатка Каролайн Лукас, лидерът на DiEM 25 Янис Веруфакис и Гейл Бредбрук, ко-лидер на Extinction Rebellion. Присъединява се към тях Джеръми Корбин, лидер на Британската лейбъристка партия и поддръжници на наскоро наречената „декларация за извънредни ситуации на климата“, която активистите поискаха от властите да действат.

Никъде в дневния ред на Зелената New Deal и на климата не се споменават най-грубите и разрушителни дейности, на които хората подлагат планетата и себе си:

  • незаконното внедряване на 5G микровълнова радиация
  • развитието на изследванията, разработването и прилагането на нова гама от генетично модифицирани организми (ГМО) и
  • повсеместното приложение на атмосферния аерозолен геоинженеринг в световен мащаб.

Колко от тези родители и деца някога биха предположили, че трагично се използват от архитектите и главните герои на „устойчивото развитие“, Програма 2030 и Green New Deal, за да ги вкарат в „нулев въглерод“ свят, задвижван от 5G технология, без дървета, в интелигентни градове, токсични автомобили без микровълнови импулси и микровълново облъчващо сателитно оръжие, насочени към покривалото на всяко кътче на земята.

Защо този твърде реален/действителен дневен ред не играе роля в масовите протестни движения, доминиращи заглавията днес?”

Към горния списък бих добавила: Емиграция? Войни? Радиоактивно замърсяване?

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *