Новият световен ред

Много са ми интересни фанатиците на социалната справедливост, в това число и политиките на идентичността. Новите прогресивисти, които са бившите еволюционни социалисти, тоест Фабианските социалисти, които от своя страна всичките са глобалисти, които искат да управляват света посредством евгеника, социално инженерство и технологии. Да бъдат мозъците на нашата изкуствена и контролирана ‘еволюция’. Всичките тези като чуят ‘демокрация’ и ‘права на човека’ изпадат в особен екстаз и очите им така светят, сякаш наистина ценят тези идеали.

От друга страна са догматичните капиталисти, които изпитват ужас от Соц-а, Маркс, държавата и тоталитарните общества на 20 век, които пък не поставиха под въпрос въобще управлението на ООН, нито неолибералната идеология, която направи олигархията по-силна от всякога.

Въобще не им прави впечатление. Обичат си олигархията и това е. Едните й викат ‘филантропия’, другите викат на олигархията – ‘успешните’ или ‘заслужилите’.

Всички онези филантропи, дето си врат носа навсякъде. Всички онези авторитарно-тоталитарни мерки, закони, протоколи и стратегии на ООН. Всички тези НПО-та, дето си придават огромна важност.

Те също като произнасят думите ‘демокрация’ и ‘права на човека’, изпадат в една особена сладострастна еуфория, сякаш наистина им дреме за тези неща.
Всичките дружно аплодираха Стратегията за детето, както сега аплодират ‘спасението’ на Земята.

С което не желая да твърдя, че Земята няма нужда от това да я оставим малко намира, за да се възстанови. Заплахата от екологична катастрофа е съвсем реална. Трябват ни иновации, рационализации и инвестиции.

И не твърдя, че няма деца, които нямат нужда от спасение. Психопатията е съвсем реална.

Много родители си мислят ‘че коя ще е тази майка, която не обича детето си’. Ами, психопатичните майки не обичат децата си. Майки и бащи. Тормозят ги, малтретират ги и ги използват. Въпросът не е там. Въпросът е как ще различите едното от другото? Мислите ли, че социалните или Анимус могат да различат майка или баща, които обичат детето си от психопатични родители? Мислите ли, че държавата наистина ще преследва психопатични родители? А, ако имат пари, връзки, ако са интелигентни? Как ще работи това? Мислите ли, че всички приемни родители ще обичат децата? Че няма психопатични лелки и чичковци сред социалните служби? Сред НПО-тата?

ООН не е демократична структура. ООН е измислена от силна глобална олигархия, в която участват голям брой ненормалници. Така е замислена, че глобалната олигархия да управлява света посредством ООН. Не е измислена, ‘за да пази мира’. И аз така си мислех преди, но беше много наивно от моя страна.

И така, да се върна на догматичните капиталисти. Това, което идва през ООН, е управление на глобалната олигархия, която ще унищожи правата на човека, държавите, свободната инициатива и всякакъв вид ‘капитализъм’. Ще сложи глобален ‘социализъм’ в пъти по-лош от Сталинистките години. Тоест – олигархичен колективизъм на глобално ниво.

Днешните олигарси са по-богати от всякога и технологиите, които имат за пропаганда, контрол и война, са много по-напреднали от Съветските години.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *